FDS ACADEMY

Welkom bij FDS ACADEMY!

De FDS ACADEMY is speciaal ontwikkeld voor de meest getalenteerde spelers die geselecteerd worden door onze trainers. Samen werken wij aan je (prof) voetbal dromen!

SELECTIES:


Door het organiseren van FDS-selectie trainingen worden de teams samengesteld. Laat jij je beste kwaliteiten zien? Dan verdien je een plek in het FDS ACADEMY team! Vervolgens ga je met onze beste talenten meedoen aan de High Class Trainingen van 60 minuten.

Deelname criterium: 8+ en je speelt bij jouw club in een selectieteam.

FDS ACADEMY:


Wij spelen maandelijks oefenwedstrijden en/of toernooien. Hierdoor krijgen spelers een extra wedstrijdprikkel en worden hun voetbalvaardigheden verder ontwikkeld. De wedstrijden worden georganiseerd op hoog niveau, waardoor er altijd een uitdaging is die past bij de individuele speler.

ACADEMY TRAINERS:


Onze professionele trainers hebben jarenlange ervaring in het trainen van voetballers en zullen de spelers begeleiden en motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

ACTIVITEITEN:


Bij FDS ACADEMY ligt de nadruk op het verbeteren van de individuele prestatie van de speler. Met plezier en zelfvertrouwen gaan de spelers zich ontwikkelen. Goede communicatie met de spelers en ouders staat centraal.
FDS ACADEMY heeft al meerdere spelers naar een betaalde voetbalorganisatie (BVO) gebracht.
FDS ACADEMY focust zich op het verbeteren van de techniek, coördinatie, motoriek, kracht, explosiviteit en zelfvertrouwen! Dit is dé kans voor spelers om hun voetbaltalent verder te ontwikkelen en hun grenzen te verleggen.

AANMELDEN:


FDS ACADEMY helpt getalenteerde spelers om het beste uit zichzelf te halen!
AANMELDEN