VOETBAL CLINIC

Welkom bij FOOTBALL DIRECT SHOTS! Wij zijn dé plek voor voetballiefhebbers die hun skills en vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. Naast onze reguliere voetbal techniek trainingen, bieden wij ook voetbal clinics aan voor groepen van maximaal 14 kinderen. Deze clinics zijn de ideale manier om jezelf en je vrienden uit te dagen, nieuwe skills te leren en vooral veel plezier te hebben!

Onze voetbal clinics zijn geschikt voor kinderen van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Voor slechts € 163,50,- incl. 9% BTW per uur krijgen de kinderen een onvergetelijke dag vol voetbalplezier. Wij leggen de nadruk op verschillende aspecten van het voetbal, zoals voetbal skills, voetbal vaardigheden, traptechniek, snelheid en reactievermogen.

Tijdens de voetbal clinic leren de kinderen verschillende technieken en vaardigheden die van belang zijn in het voetbal. Onze professionele trainers hebben jarenlange ervaring in het trainen van voetballers en zullen de kinderen begeleiden en motiveren om het beste uit zichzelf te halen. De clinic wordt afgesloten met een spannende partij 7 vs 7, waarbij de kinderen kunnen laten zien wat ze hebben geleerd.

Wij hechten veel waarde aan veiligheid en zorgen ervoor dat de kinderen altijd onder toezicht staan van onze trainers. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de kinderen zich op hun gemak voelen en plezier hebben tijdens de voetbal clinic. Wij zorgen dan ook voor een ontspannen en gezellige sfeer, waarin de kinderen zich kunnen concentreren op het verbeteren van hun voetbal skills.

Onze voetbal clinics zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor ouders en begeleiders. Terwijl de kinderen zich uitleven op het voetbalveld, kunnen ouders en begeleiders genieten van de mooie omgeving en de gezellige sfeer. Daarnaast kunnen zij de voortgang van de kinderen volgen en zien hoe zij zich ontwikkelen in het voetbal.

Kortom, als je op zoek bent naar een onvergetelijke dag vol voetbalplezier, dan zijn onze voetbal clinics bij FOOTBALL DIRECT SHOTS de perfecte keuze. Of je nu een beginner bent of al wat meer ervaring hebt, onze professionele trainers zorgen ervoor dat je het beste uit jezelf haalt. Schrijf je snel in en ervaar zelf hoe leuk voetbal kan zijn!
AANMELDEN